Blog

Înscrie-te la Tag the Flag ediţia Târgul de Crăciun Sibiu 2013 (din 16 decembrie) – completează chestionarul din dreapta ecranului

Anul trecut a fost o ediţie excelentă la Tag the Flag TCS (Târgul de Crăciun Sibiu) – vedeţi detalii şi fotografii aici.

Participanţii au trecut toate probele posibile şi imposibile într-un concurs gen Amazing Race şi au călărit ponei, au desenat, au compus colinde şi au participat la concursul de mâncat viteză, s-au dat cu maşinuţele şi au făcut gogoşi. Prima ediţie din 2012 organizată exclusiv în cadrul Târgului de Crăciun Sibiu va fi chiar şi mai solicitantă şi plină de adrenalină. Asta nu înseamnă că va fi şi grea, Tag the Flag adresându-se şi de această dată oricui, indiferent de ocupaţie şi vârstă, putând participa de la copii de 14 ani până la bunici de 70 de ani.

Descoperiţi motivele pentru care să participaţi la Tag the Flag urmărind ediţiile trecute: ediţii anterioare Tag the Flag.

Detalii de înscriere: Înscrierile se fac exclusiv completând chestionarul din dreapta ecranului cu următoarele informaţii:

  • numele echipei,
  • numele tuturor membrilor din echipă şi vârsta lor (specificaţi dacă sunteţi o familie),
  • un număr de telefon de contact.
    Toţi participanţii trebuie să aibă peste 14 ani sau să fie însoţiţi de un părinte.
    Echipele trebuie să fie alcătuite din minim 3 şi maxim 7 participanţi.

Perioada de înscriere: 8-15 decembrie 2012.

Taxă participare: Pentru că spaţiul de desfăşurare este relativ mic (Pţa Mare din Sibiu), suntem nevoiţi să limităm numărul echipelor. Pentru a reuşi acest lucru şi pentru a acoperi o parte din cheltuielile de organizare, am hotărât introducerea unei taxe de participare: 20 lei/participant (respectiv 15 lei/participant în cazul familiilor – părinţi cu copii).

 

 

 

 

 

 

 

Detalii concurs Tag the Flag 8 (TCS): Evenimentul-concurs Tag the Flag ediţia 8 (Târgul de Crăciun din Sibiu) va începe duminică, 16 decembrie 2012, de la ora 17:00, cu plecare din Pţa. Mare (detalii veţi primi pe email după înscriere). Durata concursului este de aproximativ 1-1,5 ore, în funcţie de participanţi.
Odată cu înscrierea în acest concurs, participanţii îşi oferă acordul de a fi filmaţi şi fotografiaţi pe parcursul evenimentului iar imaginile să poată fi folosite în scopul de a promova Tag the Flag.

Nu rataţi ocazia unei distracţii pe măsura celui mai frumos târg de Crăciun din România. Formaţi-vă o echipă şi înscrieţi-vă în concurs completând formularul din dreapta ecranului.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply