Blog

Tag the Flag la Festivalul Medieval Cetăţi Transilvane Sibiu (24-26 august 2012)

Paşi peste veacuri, via QR cod” este un eveniment-concurs marca „Tag the Flag” ce urmăreşte promovarea obiectivelor istorice, culturale şi arhitecturale ale Sibiului medieval. Este o nouă modalitate de a cunoaşte oraşul, participanţii fiind îndrumaţi să descopere elemente şi evenimente importante istoric în dezvoltarea lui. Jocul se va desfăşura în raza centrului istoric Sibiu începând de vineri, 24 august, ora 10:00 până duminică, 26 august, ora 22:00.

Jocul se bazează pe dorinţa participanţilor de a acumula cât mai multe cunoştinţe şi puncte, ei fiind îndrumaţi de călăuzele prezente în cadrul Festivalului Medieval Cetăţi Transilvane. Călăuzele sunt coduri QR afişate la standurile din Pţa. Mare ce trebuie scanate cu telefonul mobil pentru a intra în joc. Pentru a ajunge la finalul jocului, participanţii pot să se folosească inclusiv de ajutorul prietenilor de pe reţelele de socializare, aceştia fiind implicaţi activ în cele 3 zile de concurs.

Pentru a putea participa la „Paşi peste veacuri, via QR cod” este nevoie ca participanţii să aibă un telefon mobil cu cameră foto capabilă să citească coduri QR, să aibă acces la internet mobil şi o adresă de e-mail validă. Pentru a fi sigur că telefonul tău poate scana coduri QR, intră pe site-ul http://jocpdi.ro/soft şi instalează aplicaţia compatibilă.

Site joc: www.jocpdi.ro

Organizator: Neoma Solutions

Alte detalii: vârsta jucătorilor este de minim 14 ani

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply